Stadigt flere og flere danskere finder kærligheden. Således har undersøgelser vist, at i et ud af tre forhold har kæresterne mødt hinanden på en datingside. Det bliver således mere og mere udbredt at lede efter den eneste ene online. Om det er Tinder, Single.dk, Senior.dk eller Happn er ikke så afgørende, men faktum er, at 8% af alle mænd i Danmark bruger netdatingsider. Og det samme gælder for 6% af alle danske kvinder. Finder de så den evige kærlighed? Det melder statistikkerne desværre ikke noget om endnu. Men man har da lov at håbe!

kærlighedsbøgerFra speed-dates til sofa-surfing

Det er fortrinsvis den yngre del af befolkningen, der benytter sig af dating på nettet. Og gennem de seneste år er udbuddet af sider nærmest eksploderet. Hvorfor ikke skifte de mange opslidende byture og kiksede blinddates ud med en mere magelig søgning på internettet? Så kan du søge lige når du vil – efter lige hvad du vil. Uanset om det er dag eller nat. Om det er hjemme i sofaen eller på vej hjem fra endnu en dårlig date. Skift de overfyldte barer og stressende speed-dating arrangementer ud med en mere tilbagelænet kærestejagt. Og få netop den ro og det overblik det kræver at finde dit livs kærlighed.

Lær af andres erfaringer …

Internetdating kan dog være lidt af en jungle. Der er et væld af sider og et væld af muligheder. Det kan være svært at navigere, og de bedste datingsider kan findes mange steder. Måske endda i det stadigt stigende antal bøger om dating, der efterhånden findes. Både off- og online. Hvad skal du være særligt opmærksom på? Hvad er fordelene ved onlinedating? Og hvad er ulemperne? Er der overhovedet nogen derude der har fundet den de ledte efter? Og hvor og hvordan fandt de hinanden – og holdt ud og holdt ved? Der er masser af gode råd at hente i disse udgivelser, så hvorfor ikke give dem et forsøg?

… eller gør det selv

Du har sikkert klaret det meste selv i kortere eller længere perioder, hvor du har været single. Du er vant til at stå på egne ben. Men skulle du finde kærligheden et sted på internettet, hvorfor så ikke bruge dine erfaringer til at hjælpe andre? Skulle du have mod på det, hvorfor så ikke fortælle om dit liv? Dine dates? Hvilke der gik godt – og hvilke der måske ikke gjorde. Sørger for, at andre kommer sikkert gennem datingjunglen uden alt for mange nederlag. Og måske med en sød kæreste, som de kan leve evigt med til deres dages ende? Eller i hvert fald nyde livet med. For en stund.